دکتر کریمی: همکاران در حالی که خستگی بحران قبلی از تن به در نکردهاند، باید از قله دیگری بالا بروند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: همکاران در حالی که خستگی بحران قبلی از تن به در نکردهاند، باید از قله دیگری بالا بروند.
به گزارش پایگاه خبری نظام پرستاریاسلامشهر،«عباسعلی کریمی»، در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به موج افزایشی کووید ۱۹، بر رعایت پروتکلهای بهداشتی تأکید کرد و گفت: در شرایط موجود، مراقبتهای فردی و رعایت فاصله فیزیکی بیشترین تاثیر را دارد.
وی با اشاره به نحوه برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای مقابله با موج دوم کرونا، گفت: جلسات متعددی درحال برگزاری است که پس از اعلام سیاستهای وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا تهران، متناسب با شرایط دانشگاه برنامهریزی میکنیم و در صورت نیاز نشست اضطراری با روسای بیمارستان های درگیر کرونا برگزار خواهیم کرد.
کریمی با تأکید بر اینکه بیمارستانهای بزرگ جنرال تهران باید در موج دوم نیز مسئولیت قبول کنند، افزود: دانشگاه بیمارستانهای بزرگ آموزشی دارد و نمیتواند یک بیمارستان را تعطیل و به کرونا اختصاص دهد بلکه باید همه بیمارستانهای بزرگ جنرال تهران مسئولیت قبول کنند و براساس گسترش بیماری و شدت مراجعات، بخش اضافه کنند.
وی با اشاره به تجربیات موج اول کرونا، گفت: سیاست دانشگاه در موج دوم همانند موج اول است، به گونهای که ۶ بیمارستان جنرال دانشگاه علوم پزشکی تهران مانند امام خمینی(ره)، شریعتی، سینا، امیراعلم، ضیائیان و بهارلو، بیماران را پذیرش میکنند. مرکز قلب نیز معمولاً ۴۰ تا ۶۰ بیمار قلبی مبتلا به کووید ۱۹ دارد. بیمارستانهای مرکز طبی، فارابی، آرش، بهرامی و…، نیز باید بیماران تخصصی خود را پذیرش کنند و به مراکز دیگر ارجاع ندهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ایجاد مرکز کنترل پخش بیمار در تهران خبر داد و افزود: این مرکز هر ماه در یک دانشگاه مستقر میشود تا ارجاع بیمار در بیمارستانهای مختلف قابل کنترل باشد.
کریمی با تأکید بر ارائه آمار دقیق مبتلایان کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: آمار دانشگاه معمولاً بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ بیمار است. طبق آمارهایی که وجود دارد، روند مراجعه بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران درحال افزایش است و این بار برخلاف موج اول، باید حوزه بهداشت پیشگام باشد.
انتهای پیام